greenway and lee architects

Queen's Gate Place Mews

  • Front Elev.
  • Lounge
  • Kitchen Edit
  • Kitchen Detail
  • Atrium

An existing Mews dating back to the 1860's in close proximity to the Natural History Museum. The highly sensitive nature of this site required NLA to work closely throughout the planning and construction phases with LBKC to make sure the ambitious yet sympathetic design, bespoke to the client’s requirements was realised. In addition to a full refurbishment, complete with new basement, reworked layout and contemporary interior design, a double height atrium was introduced at the heart of the dwelling allowing natural daylight to permeate throughout each individual level whilst providing a secluded garden sanctuary away from the bustling streets of London.

Photo Credit - Emanuelis Stasaitis

Front Elev.
Pinterest icon